Christian Jang-Mikkelsen (f.1968) har været ansat hos Taster Wine fra februar 2017 til juni 2024 – i første omgang som salgskonsulent for Oskar Davidsen, og pr. juni 2021 som chef for Skjold Burne-kæden med indtrædelse som direktør i marts 2022.
Han er vokset op på Fyn, uddannet som tjener på Grand Hotel i Odense og som kok fra Sara Hotel Dan i Kastrup.
Med de to uddannelser i bagagen fik han først et tjener-job hos Balkonen i Tivoli, og senere prøvede han kræfter med kokkefaget hos Globetrotter Hotel i København.
I 1993 gik turen fra de hjemlige køkkengryder til Tyrkiet, hvor der ventede Christian Jang-Mikkelsen et F. & B. chefjob med ansvar for restauranterne i landets fem største lufthavne.
Tre år senere vendte han tilbage til både Danmark og Globetrotter Hotel – først som køkkenchef og siden hen som Food & Beverage Manager.
Første stilling i vinbranchen var hos Philipson Wine, hvor han gennem knap 9 år var først HoReCa salgschef, og dernæst national salgschef. Sideløbende satte han prikken over i’et med vinuddannelsen på Vinakademiet. Efter et job som salgschef hos Theis Vine indtog Christian Jang-Mikkelsen sin stilling hos Taster Wine.
I sin fritid står den på løb, rulleskøjter og skiløb – gerne sammen med hans fire børn.
Personligt om personligheden
Navn:
Christian Jang-Mikkelsen
Profission:
Tjener og kok
Lokation:
Danmark